Uutta: Saamen kielipalvelut kootusti inarinsaameksi, koltansaameksi ja pohjoissaameksi!

Kuten monet tietävät, olen toiminut viimeiset viisi vuotta vapaana inarinsaamen ja pohjoissaamen kääntäjänä sekä tulkkina. Tänä kesänä kuvio on nyt muuttunut sen verran, että päätimme Tiina Sanila-Aikion kanssa lyödä voimamme ja viisaat päämme yhteen, ja ruveta markkinoimaan palveluitamme yhdessä! Yhdessä voimme tarjota kielipalvelut kaikille kolmelle Suomessa puhutulle saamen kielelle, ja yhteistyössä on voimaa.

Tarjoamiimme palveluihin ei ole tulossa muutoksia, ja toimimme molemmat edelleen itsenäisinä yrittäjinä. Yhteistyön tavoitteena onkin tarjota asiakkaillemme entistä sujuvampi tilaus- ja toimituskokemus ns. yhden luukun periaatteella. Lisäksi sitoudumme yhteisiin toimitusehtoihin ja toimintatapoihin sekä alan yleisiin käytäntöihin.

Meidät molemmat saa tästedes työasioissa kiinni osoitteesta info@saamenkielipalvelut.fi. Lisätietoa palveluistamme voi lukea yhteisiltä nettisivuiltamme www.saamenkielipalvelut.fi. Kiitos kaikille asiakkaillemme — toivomme, että voimme jatkossa palvella teitä entistä paremmin!